شاید فکر کنید سردخانه ها هیچ وقت خراب نمی شوند ، اما این باور درست نیست و مانند هر دستگاه دیگری ، سردخانه ها هم می توانند دچار مشکل شوند و به تعمیر نیاز پیدا کنند. در صورت خرابی سردخانه خود می توانید با تکنسین های مجرب شرکت صابکول تماس بگیرید. برای کاهش نیاز به تعمیرات سردخانه ، لازم است شما هر چند وقت یکبار به طور دقیق و منظم این دستگاه ها را سرویس کنید ، هر چند این کار نیز تضمینی برای عدم نیاز به تعمیر آن نخواهند بود ولی به هر حال از زود خراب شدن آن جلوگیری می کند. توجه داشته باشید که برای عیب یابی و تعمیر سردخانه ها ، باید به سراغ تعمیرکاران حرفه ای و متخصص بروید. مهم است که از خدمات شرکتی استفاده کنید که با رعایت استاندارد های جهانی و بهره گیری از تجربه تعمیرکاران خود ، خرابی سردخانه را به درستی شناسایی و برطرف کند. شرکت دانش بنیان صابکول گزینه ای فوق العاده در این زمینه می باشد. زمانی که مشکل سرد نکردن سردخانه به درستی شناسایی شد ، تعمیرکاران ماهر ما به سرعت اقدام به تعمیر یا تعویض قطعات معیوب می کنند. آن ها با توجه به تخصص خود ، تلاش می کنند تا با کمترین هزینه ، سرما را به سیستم سردخانه شما بازگردانند. در برخی مواقع ، ممکن است بدون نیاز به تعویض قطعه و تنها با سرویس سیستم ، مشکل را حل کنند. برای رفع سریع و بدون دردسر مشکلات سردخانه ، به سایت ما مراجعه کنید. تیم متخصص ما آماده است تا به طور کامل خدمات تعمیر و سرویس سردخانه ها را ارائه دهد و مشکلات شما را در کمترین زمان ممکن برطرف کند. با این حال ، پیشنهاد می کنیم قبل از هر اقدام ، این مقاله را مطالعه کنید تا با اصول نگهداری و تعمیر سردخانه و اهمیت آن آشنا شوید.
مقالات مرتبط: سردخانه صنعتی
5 نشانه خرابی سردخانه ها
برای تشخیص و رفع مشکلات سیستم های تبریدی سردخانه ، نیاز به تکنسین های با تجربه و مهارت بالا داریم که بتوانند به صورت دقیق و اصولی اقدام کنند. با این حال ، آگاهی از دلایل احتمالی بروز نقص ها و اختلالات می تواند به شما کمک کند تا بهتر از سیستم استفاده کرده و از عملکرد بهینه آن اطمینان حاصل کنید.
مقالات مرتبط: اجزای سردخانه صنعتی
5 نشانه خرابی سردخانه ها که در عملکرد کمپرسور ایجاد می شوند ، شامل موارد زیر است:
1. عدم فعالیت کمپرسور
این مشکل می تواند ناشی از خرابی خود کمپرسور ، مشکلات مکانیکی یا برقی مانند سوختن فیوز ، مشکلات در کنترلر ها ( کلید فشار بالا یا پایین ، ترموستات و غیره ) یا قطع کارکرد رله اورلود باشد. برای عیب یابی ، باید تمامی این موارد را بررسی کرد.
2. روشن و خاموش شدن مکرر کمپرسور
اگر کمپرسور به طور مکرر روشن و خاموش شود ، ممکن است به علت سوختن فیوز ، مشکل در خازن ها ، افت ولتاژ ، افزایش بیش از حد دمای کمپرسور به دلیل داغ بودن گاز برگشتی ، مشکلات در قطعات کمپرسور مانند بلبرینگ و گیرپاژ پیستون ، قطع کارکرد به وسیله اورلود یا های پرشر باشد.
3. عملکرد پیوسته و بدون وقفه کمپرسور
این مسئله می تواند به دلیل یخ زدگی کویل های اواپراتور ، معیوب بودن ترموستات ، بار سرمایی زیاد یا نامناسب بودن کمپرسور برای سیستم و پایین بودن ظرفیت آن باشد.
4. بازگشت مبرد مایع به کمپرسور
کمپرسور های سردخانه ای برای تراکم و افزایش دمای گاز طراحی شده اند. گاز داغ و متراکم خروجی از کمپرسور بعد از عبور از کندانسور به مایع تبدیل می شود. اگر این مایع به کمپرسور بازگردد ، اختلالات جدی در عملکرد آن ایجاد خواهد شد. دلایل این مشکل می تواند شامل مبرد اضافی در سیستم ، یخ زدگی اواپراتور ، معیوب بودن فن ها ، استفاده از شیر انبساط نامناسب یا تنظیمات اشتباه آن و نادرست بودن لوله موئی باشد.
5. عدم کاهش دمای سردخانه
در برخی موارد ، دمای سردخانه به میزان مطلوب کاهش نمی یابد. این مشکل می تواند به علت عدم کارکرد صحیح کندانسور ، کمپرسور یا اواپراتور ، کوچک بودن یا مسدود شدن شیر انبساط یا کمبود مبرد باشد.
مقالات مرتبط: درب سردخانه
علت سرد نکردن سردخانه
زمانی که در سردخانه متوجه می شوید مواد غذایی ، محصولات کشاورزی و سایر اقلام دچار آسیب شده اند ، معمولاً به این معناست که سیستم سرمایشی عملکرد مطلوبی ندارد. اگر دماسنج نشان دهنده ی دمای بالا باشد ، لازم است که به سرعت علت سرد نکردن سردخانه را شناسایی کنید. برای تشخیص این مشکل ، باید تمامی اجزا و ساختار سیستم تبرید را به دقت بررسی نمایید. در ادامه ، به بررسی مهم ترین دلایل این اختلال و ارائه ی بهترین راه حل های ممکن خواهیم پرداخت. در صورت نیاز به تعمیر سردخانه می توانید با کارشناسان صنایع برودتی وحید تماس بگیرید. اگر بخواهیم علت سرد نکردن سردخانه را به طور کلی توضیح دهیم ، ممکن است به نتیجه دقیقی نرسیم. باید توجه داشت که هر یک از قطعات و اجزای سیستم می توانند در بروز این مشکل نقش داشته باشند. همچنین ، قطعات مختلفی وجود دارند که عملکرد نادرستشان می تواند به کاهش کارایی سرمایشی سردخانه منجر شود. بنابراین ، لازم است که تمام اجزا و بخش های مرتبط با سیستم به دقت توسط کارشناسان مجرب ما بررسی شوند تا مشکل شناسایی و سرمایش مناسب سردخانه دوباره برقرار شود.
در بسیاری از موارد ، علت عدم سرمایش کافی سردخانه به خرابی کمپرسور یا موتور آن برمی گردد. اگر کمپرسور نتواند مبرد را فشرده کرده و بچرخاند ، سرمایش مورد نیاز سردخانه فراهم نخواهد شد. دلایل مختلفی از جمله سوختن سیم پیچ ها ، قطع برق ورودی یا سوختن فیوز ، مشکل در کنترل کننده ها ، اتصال رله فشار بالا یا Overload ، سوختن ترموستات ، نقص در کلید فشار بالا یا پایین باعث خرابی کمپرسور و در نتیجه موجب سرد نشدن سردخانه می شود. اگر هنگام روشن کردن سردخانه صدای کمپرسور شنیده نمی شود ، باید این بخش و تمامی قطعات برقی مرتبط به دقت بررسی شوند. تعمیر کمپرسور نیاز به تخصص دارد و دست کاری نادرست آن می تواند آسیب های جدی ایجاد کند بنابراین با تماس با ما این خدمات ویژه را برای دست یابی به علت سرد نکردن سردخانه خود دریافت کنید.
مقالات مرتبط: اتاق سردخانه چیست؟
تعمیر و نگهداری سردخانه
اگر از سردخانه خود به درستی نگهداری نکنید ، احتمال اینکه به خدمات تعمیر و نگهداری سردخانه نیاز پیدا کند بسیار زیاد است. رعایت اصول نگهداری سردخانه ها می تواند به طور چشمگیری نیاز شما را به تعمیر کاهش دهد و این امکان را فراهم می کند تا با هزینه کمتر از سردخانه خود بهره برداری طولانی مدتی داشته باشید. سردخانه ها برای نگهداری مواد غذایی و کالاهای صنعتی با دمای ثابت و بدون تغییر طراحی شده اند و در ظرفیت های مختلف از ۱.۵ تن تبرید تا ۴۰ تن برای محصولات مختلف مانند میوه ، شیلات ، گوشت ، بستنی و لبنیات و غیره استفاده می شوند. به طور کلی ، سردخانه ها به سه دسته اصلی تقسیم می شوند: سردخانه بالای صفر ، سردخانه زیر صفر و تونل انجماد.
برای حفظ عملکرد بهینه سردخانه و رعایت استاندارد های تعمیر و نگهداری آن نیاز است که به طور منظم برخی اقدامات را انجام دهید. بسته به نوع سردخانه و اجزای سیستم برودتی ، این اقدامات باید به طور دورهای انجام شوند. در زیر به تفکیک زمان بندی این اقدامات برای شما مصرف کنندگان گرامی خواهیم پرداخت.
اقدامات روزانه:
– کنترل دمای محفظه سرد: اطمینان از اینکه دما در محدوده مطلوب باقی مانده است.
– بررسی گیج های کنترلی فشار: نظارت بر فشار های سیستم برای جلوگیری از بروز مشکلات.
– بررسی روغن کمپرسور: اطمینان از وجود و کیفیت روغن کمپرسور برای عملکرد صحیح آن.
اقدامات هفتگی:
– خروج آب چگالیده شده: آب جمع شده در محفظه باید به طور منظم تخلیه شود.
– بازرسی آب بند ها و عایق ها: بررسی و اطمینان از سالم بودن آب بند ها و عایق ها برای جلوگیری از اتلاف انرژی.
اقدامات ماهانه:
– شستشو و نظافت سطوح اواپراتور و کندانسور سردخانه: تمیز کردن این اجزا برای حفظ کارایی و کاهش بار بر روی سیستم لازم است.
– بررسی تأسیسات الکتریکی و اجزای مکانیکی: نظارت بر وضعیت دمنده ها ، شیر ها و کنترلر ها برای اطمینان از عملکرد صحیح.
– روانکاری و آچارکشی در صورت نیاز: انجام عملیات روانکاری و سفت کردن پیچ ها برای جلوگیری از خرابی های مکانیکی.
اقدامات سالانه:
– شستشوی مبدل ها: تمیز کردن مبدل های حرارتی برای حفظ انتقال حرارت بهینه.
– کالیبراسیون کنترلر ها: تنظیم دقیق کنترلر ها برای اطمینان از دقت در کنترل دما.
– بررسی میزان مبرد: نظارت بر سطح مبرد و افزودن در صورت نیاز.
این اقدامات باید برای انواع مختلف سردخانه ها ، از جمله سردخانه های بالای صفر و پایین صفر و برای مواد مختلف مانند گوشت و میوه به طور منظم انجام شوند تا سیستم برودتی عملکرد و بازدهی بالایی داشته باشد.